Lääkärivenepalvelu jo vuodesta 2003

Saaristolääkäreiden ainutlaatuiset lääkäriveneet toimivat huomattavan laajalla alueella Saaristomerta. Nopeakulkuisissa Delta 340 SW -ja Sailfish 26 lääkäriveneissä on monipuolinen poliklinikkatasoinen toimenpidevälineistö, pikadiagnostinen laboratorio sekä erittäin laaja lääke- ja tukivälinevarasto.

Hoidosta vastaavat lääkärit ovat pitkän kliinisen kokemuksen omaavia Suomessa laillistettuja lääkäreitä.

Lääkärivenepalvelun toimintaperiaatteena on, että potilas tutkitaan ja hoidetaan saaristossa paikan päällä, jolloin kauan odotettu kesäloma voi jatkua keskeytymättä, tapaturmasta tai äkillisestä sairastumisesta huolimatta.

Lääkärivenepalvelu järjestää kotikäyntien lisäksi Drive-in vastaanottoja, joissa lääkärin vastaanotolle pääsee isoimmissa vierasvenesatamissa ilman ajanvarausta. Tällaisilla vastaanotolla on mahdollisuus hoitaa pienempiä tai vähemmän kiireellisiä kesävaivoja tai ottaa esim. punkkirokotus.

Katso lääkäriveneen aikataulu tästä

Lääkärivene Drive-in vastaanotoilla punkkirokotteen saa hintaan 55€

Drive-in vastaanotolla voit hoidattaa esim. seuraavanlaisia vaivoja/sairauksia: punkin puremat, borrelioosin diagnostiikka & hoito, ihottumat ja erilaiset hyönteisten puremat, tapaturmien hoito (nyrjähdykset, haavat jne), korvat -ja silmätulehdusten hoito, virtsatulehdusten diagnostiikka & hoito, närästysvaivat.

Lääkäriveneessä tehdyt toimenpiteet ja potilaan saama hoito ovat KELA:n sekä vakuutusyhtiöiden korvaamia. Lääkäriveneen tilaus kotikäynnille, sekä lääkärin puhelinneuvontaa saa koko toimikauden ajan numerosta: 0600-100 33 klo 10-20 (Ma-Pe 10-20, la 10-18 ja su 10-16).
Kotikäynnin hinta riippuu siihen matkoineen käytetystä ajasta sekä matkakulusta.

 
 

Lääkäriveneen yhteystiedot

Lääkäriveneen tilaus kotikäynnille ja lääkärin puhelinneuvonta (22.6.-30.7.2023): 

0600 – 10033  (1,97€/min+ppm)

Arkisin 10 – 20
La 10 – 18
Su 10 – 16

Lääkäriveneen aikataulu

Saaristolääkärien lääkärivene Saaristomerellä
Saaristolääkärit lääkärivene janne castren

Saaristolääkärien lääkäriasema