Saaristolääkärit on vuonna 2003 perustettu täysin kotimainen yritys, joka on tunnettu Saaristomerellä toimivasta lääkärivenepalvelusta sekä uudesta, ympärivuotisesti Helsingin Lauttasaaressa palvelevastalääkäriasemasta. Saaristolääkärit on rekisteröity tavaramerkki. Meillä on nyt käynnissä rekrytointi ja tarjoamme töitä innovatiivisessa, jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Yrityksemme on lääkärijohtoinen, ja panostamme vahvasti henkilökunnan koulutukseen ja asiantuntijuuteemme, sekä olemme mukana tieteellisesti merkittävissä tutkimusprojekteissajoita teemme yhteistyössä mm. HY:n virologian laitoksen kanssa. Yrityksemme keskeisiä arvoja ovat: kotimaisuus, luottamuksellisuus, kaksikielisyys, saaristolaisuus, asiantuntevuus sekä joustavuus.

Avasimme 2022 helmikuussa Helsinkiin, Lauttasaareen uuden, täysin uusissa tiloissa toimivan lääkäriaseman. Lääkäriasemamme palveluihin kuuluu yleis -ja erikoislääkärien vastaanotot ja kotikäynnit, sekä laboratorio -ja rokotuspalvelut ja pienkirurgiset toimenpiteet.

Rekrytointi – Töitä lääkärille – Palvelumme kysynnän lisääntymisen myötä etsimme joukkoomme lisää työntekijöitä sekä ammatinharjoittajia.

Mikäli koet haluavasi liittyä osaavaan ja kasvavaan tiimiimme, lue huolella seuraavat ilmoitukset eniten etsimistämme ammattilaisista, ja vastaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: janne.castren@saaristolaakarit.fi.

Avoimet työpaikat (Helsinki, pääkaupunkiseutu)

Yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen — Alkaen 1.11.2023

Etsimme kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan pääkaupunkiseudulle sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja kilpailukykyisen ammatinharjoittajasopimuksen. Lääkäriasemamme tilat, laitteet, tutkimusvälineet ja ilmastointi ovat täysin uusitut, ja työaikapysäköinti järjestyy lääkäriaseman välittömässä läheisyydessä sekä autolle tai veneelle. Vastaanottomahdollisuus arkisin ja viikonloppuisin. Lääkärin assistenttina toimii kokenut sairaanhoitaja/kätilö, ja laboratoriopalvelut ovat hyvin saatavilla. Kuvantamistutkimukset tehdään yhteistyökumppanien kanssa. Myös lääkäriveneissä työskentely on mahdollista kesäaikaan.

Arvostamme monipuolista kliinistä kokemusta lääkärin työstä, toimenpidetaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sujuva ruotsin- ja/tai englannin kielen taito on eduksi. Haemme osaavaan ja mukavaan tiimiimme yleislääkäriä ja naistentautien erikoislääkäriä. Haluamme Sinut mukaan jatkamaan Saaristolääkäreiden menestystarinaa, jossa toiminnan keskipisteenä on asiakas.

Hae meille lääkäriksi: janne.castren@saaristolaakarit.fi