rekry

Rekrytointi

Saaristolääkärit on vuonna 2003 perustettu täysin kotimainen yritys, joka on tunnettu Saaristomerellä toimivasta lääkärivenepalvelusta sekä uudesta, ympärivuotisesti Helsingin Lauttasaaressa palvelevastalääkäriasemasta. Saaristolääkärit on rekisteröity tavaramerkki. Tarjoamme töitä innovatiivisessa, jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Yrityksemme on lääkärijohtoinen, ja panostamme vahvasti henkilökunnan koulutukseen ja asiantuntijuuteemme, sekä olemme mukana tieteellisesti merkittävissä tutkimusprojekteissajoita teemme yhteistyössä mm. HY:n virologian laitoksen kanssa. Yrityksemme keskeisiä arvoja ovat: kotimaisuus, luottamuksellisuus, kaksikielisyys, saaristolaisuus, asiantuntevuus sekä joustavuus.

Avasimme 2022 helmikuussa Lauttasaareen uuden, täysin uusissa tiloissa toimivan lääkäriaseman. Lääkäriasemamme palveluihin kuuluu yleis -ja erikoislääkärien vastaanotot ja kotikäynnit, sekä laboratorio -ja rokotuspalvelut ja pienkirurgiset toimenpiteet.

Palvelumme kysynnän lisääntymisen myötä etsimme joukkoomme lisää työntekijöitä sekä ammatinharjoittajia.

Mikäli koet haluavasi liittyä tiimiimme, lue huolella seuraavat ilmoitukset eniten etsimistämme ammattilaisista, ja vastaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: janne.castren@saaristolaakarit.fi.

 

Avoimet työpaikat

Pääkaupunkiseutu

Yleis- ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen --- Alkaen 1.12.2022

 

Etsimme kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan pääkaupunkiseudulle sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja kilpailukykyisen ammatinharjoittajasopimuksen. Lääkäriasemamme tilat, laitteet, tutkimusvälineet ja ilmastointi ovat täysin uusitut, ja työaikapysäköinti järjestyy lääkäriaseman välittömässä läheisyydessä sekä autolle tai veneelle. Vastaanottomahdollisuus arkisin ja viikonloppuisin. Lääkärin assistenttina toimii kokenut sairaanhoitaja/kätilö, ja laboratoriopalvelut ovat hyvin saatavilla. Kuvantamistutkimukset tehdään yhteistyökumppanien kanssa. Myös lääkäriveneissä työskentely on mahdollista kesäaikaan.

Arvostamme monipuolista kliinistä kokemusta lääkärin työstä, toimenpidetaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sujuva ruotsin- ja/tai englannin kielen taito on eduksi. Haemme osaavaan ja mukavaan tiimiimme sisätautilääkäriä, ihotautilääkäriä sekä geriatrian erikoislääkäriä.

Haluamme Sinut mukaan jatkamaan Saaristolääkäreiden menestystarinaa, jossa toiminnan keskipisteenä on asiakas.

Hae meille lääkäriksi: janne.castren@saaristolaakarit.fi

 

 

Kassatyöntekijää / Asiakaspalvelijaa  Alkaen 2.1.2023

 

Haemme asiakaspalveluhenkistä lääkäri -ja rokotusvastaanoton työntekijää lääkäriasemallemmeLauttasaareen 2.1.2023 alkaen.

Työtehtäviin kuuluu puhelinajanvarausten vastaanottaminen, saapuvien asiakkaiden ilmoittautuminen ja laskutus, asiakastiloista ja -viihtyvyydestä huolehtiminen. Järjestämme työn vaatiman perehdytyksen sekä työskentelymahdollisuuden hyväntuulisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, ja viikkotyön määrä noin 30 tuntia. Terveydenhoitoalan koulutus katsotaan eduksi, samoin aiempi työkokemus vastaavanlaisesta työstä. Edellytämme Sinulta sujuvaa ruotsinkielentaitoa.

Hakemukset, joissa CV mukana, pyydetään toimittamaan sähköpostilla 10.12.2022 mennessä osoitteeseen: janne.castren@saaristolaakarit.fi.