Saaristolääkärit on vuonna 2003 perustettu täysin kotimainen yritys, joka on tunnettu Saaristomerellä toimivasta lääkärivenepalvelusta sekä uudesta, ympärivuotisesti Helsingin Lauttasaaressa palvelevastalääkäriasemasta. Saaristolääkärit on rekisteröity tavaramerkki. Meillä on nyt käynnissä rekrytointi ja tarjoamme töitä innovatiivisessa, jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Yrityksemme on lääkärijohtoinen, ja panostamme vahvasti henkilökunnan koulutukseen ja asiantuntijuuteemme, sekä olemme mukana tieteellisesti merkittävissä tutkimusprojekteissajoita teemme yhteistyössä mm. HY:n virologian laitoksen kanssa. Yrityksemme keskeisiä arvoja ovat: kotimaisuus, luottamuksellisuus, kaksikielisyys, saaristolaisuus, asiantuntevuus sekä joustavuus.

Avasimme 2022 helmikuussa Helsinkiin, Lauttasaareen uuden, täysin uusissa tiloissa toimivan lääkäriaseman. Lääkäriasemamme palveluihin kuuluu yleis -ja erikoislääkärien vastaanotot ja kotikäynnit, sekä laboratorio -ja rokotuspalvelut ja pienkirurgiset toimenpiteet.

Rekrytointi – Töitä lääkärille – Palvelumme kysynnän lisääntymisen myötä etsimme joukkoomme lisää työntekijöitä sekä ammatinharjoittajia.

Mikäli koet haluavasi liittyä osaavaan ja kasvavaan tiimiimme, lue huolella seuraavat ilmoitukset eniten etsimistämme ammattilaisista, ja vastaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: janne.castren@saaristolaakarit.fi.

Avoimet työpaikat (Helsinki, pääkaupunkiseutu)

Äitiyslomasijaisuus – Töitä sairaanhoitajalle / terveydenhoitajalle — Alkaen 8.4.2024

Haemme Lauttasaaren lääkäriasemalle sairaanhoitajan / terveydenhoitajan äitiysloman sijaista 8.4.-2024-31.7.2025 määräaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on sopimuksen mukaan 30-38 h/vko. Palkka 24 €/h.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa voit kehittyä ammatillisesti. Arvostamme kokemustasi hoitajan työstä, kädentaitoja ja harjaantuneisuutta laboratorionäytteiden ottamisessa, intoa oppia uutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sujuva ruotsin- ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Keskeiset työtehtävät:

  • sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vastaanottotyö, mm. korvahuuhtelu, ompeleiden poisto, rokottaminen ja rokotusneuvonta, laboratorionäytteiden ottaminen ja käsittely, haavahoidot
  • lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä
  • lääkäreiden kotikäyntien suunnittelu ja aikatauluttaminen
  • viikkoaikataulun suunnittelu yhdessä lääkäreiden kanssa

Lääkäriasema sijaitsee uusissa tiloissa merellisessa Lauttasaaressa. Työaikapysäkointi autolle järjestyy lääkäriaseman välittömässä läheisyydessä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin virka-aikaan, mutta sopimuksen mukaan myös lauantaisin.

Järjestämme hyvän perehdytyksen työhön, ja työsuhteen alkuvaiheessa tuen uusien työtehtävien omaksumiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustoa työaikaan sekä mahdollisuuden pitää ylimääräistä kesävapaata. Työsuhteen sekä perehdytyksen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen. Haluamme Sinut mukaan iloiseen työyhteisöömme, jatkamaan Saaristolääkäreiden menestystarinaa, jossa toiminnan keskipisteenä on tyytyväinen potilas.

Tiedustelut sekä hakemukset liitteineen / CV joht. lääkäri Janne Castrénille 24.2.2024 mennessä: janne.castren@saaristolaakarit.fi

 

 

Avoimet työpaikat (Helsinki, pääkaupunkiseutu)

Yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen — Alkaen 1.1.2024

Etsimme kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä Saaristolääkäreiden kotikäyntitoimintaan pääkaupunkiseudulle sekä uudelle lääkäriasemalle Lauttasaareen. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja kilpailukykyisen ammatinharjoittajasopimuksen. Lääkäriasemamme tilat, laitteet, tutkimusvälineet ja ilmastointi ovat täysin uusitut, ja työaikapysäköinti järjestyy lääkäriaseman välittömässä läheisyydessä sekä autolle tai veneelle. Vastaanottomahdollisuus arkisin ja viikonloppuisin. Lääkärin assistenttina toimii kokenut sairaanhoitaja/kätilö, ja laboratoriopalvelut ovat hyvin saatavilla. Kuvantamistutkimukset tehdään yhteistyökumppanien kanssa. Myös lääkäriveneissä työskentely on mahdollista kesäaikaan.

Arvostamme monipuolista kliinistä kokemusta lääkärin työstä, toimenpidetaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sujuva ruotsin- ja/tai englannin kielen taito on eduksi. Haemme osaavaan ja mukavaan tiimiimme yleis- ja erikoislääkäreitä. Haluamme Sinut mukaan jatkamaan Saaristolääkäreiden menestystarinaa, jossa toiminnan keskipisteenä on asiakas.

Hae meille lääkäriksi: janne.castren@saaristolaakarit.fi