Rekrytering

Rekrytering

Rekrytering

Skärgårdsdoktorn, grundat 2003, är ett inhemskt företag som är känt för sin läkarbåtstjänst på Skärgårdshavet samt för sin nyaläkarstation på Drumsö. Skärgårdsdoktorn är ett registrerat varumärke. Vi erbjuder arbete i en innovativ och ständigt utvecklande arbetsmiljö. Vårt företag leds av läkare och vi satsar stort på personalutbildning och kompetens. Vi är också involverade i vetenskapligt betydelsefulla forskningsprojekt, som vi gör i samarbete med bl.a. institutionen för virologi vid Helsingfors universitet. Vårt företags värderingar är: inhemskhet, konfidentialitet, tvåspråkighet, expertis och flexibilitet.

I februari 2022 öppnade vi en ny läkarstation i helt nya lokaler på Drumsö. Vår läkarstations tjänster omfattar allmän- och specialistläkarmottagningar, hembesök, laboratorie- och vaccinationstjänster samt mindre kirurgiska ingrepp.

På grund av den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi fler medarbetare och frilansare till vårt team.

Om du känner att du vill vara med i vårt team, vänligen läs noggrant följande annonser om de arbetstagare som vi söker efter och skicka ett mejl till: janne.castren@saaristolaakarit.fi

Lediga arbetsplatser

Huvudstadsregionen

Allmän- och specialistläkare för Skärgårdsdoktornshembesökstjänst och till läkarstationen på Drumsö --- från1.12.2022

Vi söker erfarna allmän- och specialistläkare till hembesökstjänsten i huvudstadsregionen och till den nya läkarstationen på Drumsö. Vi erbjuder möjlighet till flexibla arbetstider och ett konkurrenskraftigt yrkeskontrakt. Vår läkarstations lokaler, apparater, undersökningsutrustning och luftkonditionering har totalrenoverats och parkering underarbetstid ordnas i läkarstationens omedelbara närhet för bilar eller båtar. Mottagningar är möjliga på vardagar och veckoslut. Som läkarens assistent fungerar en erfaren sjuksköterska/barnmorska och laboratorietester är lättillgängliga. Radiologiska undersökningarna genomförs via samarbetspartners. Arbete på läkarbåtarna är också möjligt under sommaren.

Vi värdesätter mångsidig klinisk erfarenhet i läkararbete, mindre kirurgiska ingrepp och kundservice. Flytande svenska och/eller engelska är en fördel. Vi söker en specialistläkare i intern medicin, en hudläkare samt en specialistläkare i geriatri till vårt kompetenta och trevliga team.

Vi vill att Du tillsammans med oss ​​fortsätter Skärgårdsdoktorns framgångssaga, där kunden står i centrum av verksamheten.

Ansök till läkare hos oss: janne.castren@saaristolaakarit.fi

 

 

Kassör/kundtjänst - Från 2.1.2023

 

Vi söker en kundtjänstinriktad arbetare till läkar- och vaccinationsmottagningen till den nya läkarstationen på Drumsöfrån 2.1.2023.

Till arbetsuppgifterna ingår att ta emot telefonbokningar, registrera och fakturera inkommande kunder samt ta hand om kundfaciliteter. Vi organiserar den orientering som krävs för jobbet och möjligheten att arbeta i vårt trevliga och professionella team. Arbetstiden är i regel kl. 8-18 under vardagar och veckoarbetsmängden är cirka 30 timmar. Utbildning inomsjukvårdssektorn anses vara en fördel, liksom tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Vi kräver att Du talar flytande svenska.

Vänligen skicka din ansökan med CV per e-post senast 10.12.2022 till: janne.castren@saaristolaakarit.fi

 

Åboland

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.