Skärgårdsdoktorn, grundat 2003, är ett inhemskt företag som är känt för sin läkarbåtstjänst på Skärgårdshavet samt för sin nyaläkarstation på Drumsö. Skärgårdsdoktorn är ett registrerat varumärke. Vi erbjuder arbete i en innovativ och ständigt utvecklande arbetsmiljö. Vårt företag leds av läkare och vi satsar stort på personalutbildning och kompetens. Vi är också involverade i vetenskapligt betydelsefulla forskningsprojekt, som vi gör i samarbete med bl.a. institutionen för virologi vid Helsingfors universitet. Vårt företags värderingar är: inhemskhet, konfidentialitet, tvåspråkighet, expertis och flexibilitet.

I februari 2022 öppnade vi en ny läkarstation i helt nya lokaler på Drumsö. Vår läkarstations tjänster omfattar allmän- och specialistläkarmottagningar, hembesök, laboratorie- och vaccinationstjänster samt mindre kirurgiska ingrepp.

På grund av den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi fler medarbetare och frilansare till vårt team.

Om du känner att du vill vara med i vårt team, vänligen läs noggrant följande annonser om de arbetstagare som vi söker efter och skicka ett mejl till: janne.castren@saaristolaakarit.fi

Lediga arbetsplatser

Allmän- och specialistläkare för Skärgårdsdoktornshembesökstjänst och till läkarstationen på Drumsö — från 2.1.2023

Vi söker erfarna allmän- och specialistläkare till hembesökstjänsten i huvudstadsregionen och till den nya läkarstationen på Drumsö. Vi erbjuder möjlighet till flexibla arbetstider och ett konkurrenskraftigt yrkeskontrakt. Vår läkarstations lokaler, apparater, undersökningsutrustning och luftkonditionering har totalrenoverats och parkering underarbetstid ordnas i läkarstationens omedelbara närhet för bilar eller båtar. Mottagningar är möjliga på vardagar och veckoslut. Som läkarens assistent fungerar en erfaren sjuksköterska/barnmorska och laboratorietester är lättillgängliga. Radiologiska undersökningarna genomförs via samarbetspartners. Arbete på läkarbåtarna är också möjligt under sommaren.

Vi värdesätter mångsidig klinisk erfarenhet i läkararbete, mindre kirurgiska ingrepp och kundservice. Flytande svenska och/eller engelska är en fördel. Vi söker en allmänläkare och en gynekolog.

Vi vill att Du tillsammans med oss ​​fortsätter Skärgårdsdoktorns framgångssaga, där kunden står i centrum av verksamheten.

Ansök till läkare hos oss: janne.castren@saaristolaakarit.fi