lääkäri janne castren

Janne Castrén
LL, Yleislääkäri, yleislääkäripalveluista vastaava lääkäri

Olen Lauttasaaren lääkäriaseman johtava lääkäri. Pidän vastaanottoa yleislääkärinä ja olen erityisesti orientoitunut pienkirurgisten toimenpiteiden tekemiseen, matkailijoiden rokotuksiin sekä puutiaisvälitteisten tautien diagnostiikkaan ja hoitoon. Pienkirurgisissa toimenpiteissä, kuten kasvojen alueen luomien poistossa ja haavojen ompelussa, pyrin esteettisesti täydelliseen lopputulokseen.

Vuodesta 2003 alkaen olen vastannut Saaristolääkäreiden lääkärivenepalvelusta Saaristomerellä. Veneily ja veneilijöiden auttaminen ovat lähellä sydäntäni. Saaristolääkärin työn mukana kokemusta on karttunut veneilijöiden mitä erilaisimpien akuuttien vaivojen ja tapaturmien hoidosta. Erityisenä haasteena otan vastaan veneilijöiden ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kehittämisen ja terveystarkastukset kaikissa ikäluokissa (Fit to Sail -tarkastukset ennen pitkille kesäpurjehduksille lähtöä).

Pidän työssäni siitä, että voin joustavasti toimia koko perheen lääkärinä. Minulta voi varata myös perhevastaanottoajan.

Veneilyn lisäksi harrastuksiini kuuluu tennis, erämaakalastus sekä perhosten keräily.

Katso Saaristolääkärien lääkäriaseman palvelut