Menu

slogan se

Rekrytering

Skärgårdsdoktorn är ett registrerat varumärke. Vi erbjuder jobb i en innovativ arbetsmiljö som ständigt utvecklas. Vi eftersträvar att tillföra marknaden nya verksamhetsmodeller för hälsovården, så nära kunderna som möjligt. Vi fungerar såväl i yttre skärgården som i städernas köpcentra. Våra trumfkort är: pålitlighet, tvåspråkighet, skärgården, sakkännedom och flexibilitet.

Om du känner att du vill bli medlem i vårt team, läs noggrant igenom nedanstående annonser och svara med e-post till adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arbeten i fästingbussen

Vi söker effektiva hälso-sjukvårdare både till Åbo och Helsingfors distrikten för verksamhetsperioden 2018 . Tidigare erfarenhet av vaccinering samt flytande kunskaper i finska och engelska ses som meriter. Till vaccinationsskötarens uppgifter hör i huvudsak att ge tbe-vaccineringar i vår mobila enhet, Fästingbussen. Fästingbussen kör enligt tidtabell. Vi ger introduktion i de uppgifter arbetet kräver samt möjlighet att arbeta i det flexibla, trevliga och medryckande teamet i Fästingbussen.

Till vårt team söker vi både hel- och deltidsarbetande sköterskor. Möjlighet till timarbete finns också.

Till Åbo distriktets Fästingbuss söker vi efter en ansvarig kassör för verksamhetsperioden 2018. Till både Åbo och Helsingfors distrikten söker vi även efter deltidsarbetande kassörer. Utbildning eller arbetserfarenhet inom hälsovårdsbranschen samt goda kunskaper i finska och engelska ses som merit. Till arbetsuppgifterna hör mottagning av kunder, kassa-arbete samt allmän rådgivning i frågor gällande vaccineringar. Fästingsbussens kassörer kör Fästingbussen (husbil, körkort för personbil krävs).

Vi ger introduktion i de uppgifter arbetet kräver samt möjlighet att arbeta i det flexibla, trevliga och medryckande teamet i Fästingbussen.

Vi önskar få in ansökningar samt förfrågningar senast den 8.2.2018 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla.