Jukka Leinonen
LL, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Olen toiminut yksityisen terveydenhuollon palveluksessa ortopedinä 15 vuotta.
Hoidan vastaanotollani yli 7-vuotiaita potilaita seuraavien ongelmien kanssa:

  • niskan, yläselän ja olkapään vammoja ja kipeytymisiä
  • tennis- ja golfkyynärpäävaivoja
  • ranteen ja sormien vammoja ja kiputiloja
  • alaselän, pakaran ja lonkanseudun, nivusen, polven, nilkan, akillesjänteen, jalkaterän ja päkiän vammoja ja vaivoja.urheiluvammoja ja muita kipeytymisiä.

Jokaiselle potilaalle annan kliinisen tutkimuksen ja tarvittavien kuvantamisten (RTG, UÄ, MRI) ja muiden tarvittavien tutkimusten (esim. ENMG, verikokeet) jälkeen tarkan diagnoosin ja hoito-ohjeet, jotta oireet poistuisivat eikä pääsisi syntymään kroonista tuki- ja liikuntaelimistön vaivaa.

Erityisosaamiseeni kuuluu mm. niska-, selkä-, ylä- ja alaraajojen vammat; tuki- ja liikuntaelimistön rasitusvammat; urheiluvammat; ikääntymiseen liittyvät tuki- ja liikuntaelimistön kipeytymiset; olkapään kiputilat; tennis- ja golfkyynärpääkiputilat; ranteen, polven ja nilkan alueen jännetulehdukset; akillesjänteen tulehdus; kantapään kiputilat ja akillesjänteen kiinnityskohdan tulehdus, ’kantapiikki’-kipu; jalkapöydän ja päkiän kiputilat; Mortonin hermopinne -kipu; erityisesti naisten alaselkä-, pakaran, lonkan ja reiden ulkosivun kiputila, joka ilmenee esim. tuolilta ylös noustessa ja kipeällä kyljellä maatessa.

Hoidan potilaita suomen ja ruotsin lisäksi myös englanniksi.

Katso Saaristolääkärien lääkäriaseman palvelut