Heikki Penttilä
LT, kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Olen kokenut plastiikkakirurgin ja esteettisen kirurgian erikoislääkäri ja hoidan ammattitaidolla kaikkia potilaita, jotka tarvitsevat plastiikkakirurgin apua. Olen tehnyt pitkän uran erikoissairaanhoidon ja yksityissektorin palveluksessa. Minulla on laaja osaaminen sekä pienkirurgisten toimenpiteiden, että että raskaan kirurgian alueella unohtamatta esteettisiä pistoshoitoja ja esteettistä kirurgiaa mukaan lukien kasvojen alueen, rintojen ja vartalon esteettinen kirurgia ja rasvaimut.

Olen suomenkielinen, mutta työurani on kuljettanut minua Loviisan, Porvoon, Vaasan ja Tukholman kautta ja palvelen potilaitani myös suomenruotsiksi. Lisäksi olen tehnyt töitä Pakistanissa ja Tsetseniassa Kansainvälisen Punaisen Ristin Palveluksessa sekä Englannissa NHSn palveluksessa ja englantini on sujuvaa. Pidän yhteyttä potilaisiin myös video- ja puhelinyhteyden kautta. Lauttasaaren lääkäriasemalla teen mm. kasvojen alueen luomien sekä muiden ihomuutosten leikkauksia, ja toimin samalla konsultoivana erikoislääkärinä lääkäriaseman pattipoliklinikalle.

Vapaa-ajalla harrastan purjehdusta ja sukeltamista, tällä hetkellä teen remonttia purjeveneeseen. Meri on lähellä sydäntäni. Harrastan myös lukemista, historia on mieliaiheeni. Olen pienen pojan (23 v/ 190 cm) isä.

Katso Saaristolääkärien lääkäriaseman palvelut