Hinnasto

KESÄTARJOUS:

TBE –rokotukset Punkkibussista:

Lapset: 45 - 49€   40 - 45€
Aikuiset: 49 - 55€   45 - 52€

Lisäksi kampanjahintoja viikottain suoraan Punkkibussista!

Meiltä saa sekä Ticovac -että Encepur tbe-rokotteita ilman ajanvarausta.

Nämä ovat kokonaishintoja, joihin sisältyy rokotteen hinta, rokotusneuvonta, pistosmaksu, toimistomaksu, rokotuskortti ja muistutuspalvelu. Suosittelemme rokotusta jo 1v. iästä alkaen lapsille, jotka oleskelevat puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Sekä lapset että aikuiset tarvitsevat 2 rokotusta (2-4 vkon välein) täyden rokotussuojan saamiseksi. Kolmas rokote tulee ottaa 5-12kk 2. rokotteen jälkeen.

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron ja Mastercard)

Muut rokotukset Punkkibussista:

Tetanusrokotus: 35€
sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa 10 vuoden suojan

Influenssarokotukset: 20€

Influenssarokotteitta jäljellä rajoitetusti.

Punkkibussista saat tehokkaamman 4-valenttisen influenssarokotteen, joka antaa parhaan mahdollisen suojan alkamassa olevan kauden 2020/2021 A- ja B-influenssaepidemiaa vastaan.
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Kausi-influenssan ensimmäinen aalto on tyypillisesti odotettavissa loppusyksyn aikana. Rokote antaa suojan influenssaa vastaan noin 2 viikon kuluttua sen ottamisesta. Koronaepidemian aikana on erityisen järkevää suojautua kaikilta infektioilta, kuten myös influenssalta, jotta influenssaan sairastuminen ei laskisi yleiskuntoa, ja sitä kautta altistaisi sairastumaan herkemmin koronavirusinfektioon.

Lasten (2-17v) nenäsumutteena annettava influenssarokote: 35€

Pneumokokkirokotus: 109€
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Yksi annos antaa elinikäisen suojan. (käytämme Prevenar13 valmistetta).

Hinkuyskärokote: 65€
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin (erityisesti hyödyllinen ikääntyville henkilöille, astma -ja keuhkoahtaumapotilaille).

KESÄTARJOUS:

Hepatiittirokote (A+B): 68 - 78€   58 - 68€
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Kolme annosta antaa elinikäisen suojan.

MPR-rokote: 62€   52€
Suojaa tuhkarokolta, vihurirokolta ja sikotaudilta. Uusimpien tutkimusten mukaan antaa suojaa myös koronataudilta.
Sisältää rokotteen, rokotuksen ja rokotuskortin. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa punkkirokotuksen kanssa. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen tulee ottaa yksi tehosterokote 6kk-3v kuluttua elinikäisen suojan saamiseksi.

Muut rokotukset:
Punkkibussista saat kätevästi ja edullisesti myös muut tärkeät rokotukset mm. matkalle:
Kolera-, Polio-, japanin aivokuume-, lavantauti- ja keltakuumerokotukset sekä herpes (vyöruusu)-rokotukset. Näihin rokotuksiin tullessasi pyydämme ennalta varmistamaan kyseisen rokotteen saatavuuden lähettämällä meille sähköpostia: info@saaristolaakarit.fi

Punkkibussissa käyvät maksutavat: pankkikortti (lisäksi Visa, Visa Electron, Mastercard ja käteinen)